Accueil " Balenciaga schoenen

Balenciaga schoenen

par admin
0,5 minute lire
Balenciaga schoenen

Balenciaga schoenen zijn prachtige ontwerpen die hun afkomst vinden in Spanje. De laatste jaren is de populariteit van dit bedrijf hard gestegen, maar ze bestaan al sinds 1919. Toendertijd droegen de leden van het Spaanse koninkrijk deze schoenen. Vervolgens werd hij gedwongen om zijn winkels te sluiten tijdens de Spaanse burgeroorlog. Echter opende hij in 1937 weer zijn deuren alleen dan in Parijs. De ontwerpen waren beïnvloed door deze burgeroorlog waardoor zijn populariteit meteen aansloeg in Frankrijk. Het werd gezien als revolutionair en vernieuwend voor die tijd. Tijdens de 2de wereldoorlog riskeerde mensen hun leven om bij de ontwerpen van Balenciaga te komen. Naast schoenen ontwierpen zij ook kleding zoals jurk en haute couture.

Waarom kiezen voor Balenciaga schoenen

Veel mensen kiezen voor Balenciaga schoenen omdat deze altijd met tijd meegaan. Het is een merk wat de samenleving nauwlettend in de gaten houd en dus daar ook de collectie op aanpast. Je kunt hier dus een echt fashion statement mee maken. Ook zijn het schoenen die comfortabel lopen en veel luxe uitstralen. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in allerlei varianten. Voor de dames zijn er zelfs speciale cut out angle boots die steeds meer verkocht worden. De mannen en vrouwen van Nederland kiezen het vaakste voor de sneakers van dit merk. Hierop zie je ook duidelijk de merknaam staan en dat wil je natuurlijk ook uitstralen. Ook is er een grote collectie aan zomerschoeisel zoals de slippers en sandalen. Je kunt de collectie van schoenen voor het hele jaar hier dus kopen.

Het verhaal achter dit populaire modehuis

De Balenciaga schoenen is nu de meest gewilde designer schoen van Europa. Echter is dit niet altijd zo geweest. Van origine zijn ze in 1919 begonnen in Spanje waar ze helaas met de burgeroorlog de deuren hebben moeten sluiten. In 1937 starten zij weer opnieuw alleen dan in Parijs. Dit was een groot succes want al vanaf de eerste modeshow werden zij gezien al een revolutionair merk wat de toekomst kon dragen. Het merk had namelijk ook de grootste modeontwerpers in dienst zoals bijvoorbeeld Oscar de la Rente. Daarnaast was Givenchy een protégé van dit merk die later zelf groot is geworden. Ook waren ze eigenzinnig en lieten ze hun collectie pas 1 dag van te voren zien aan de pers in 1957. Eigenlijk was het toen gebruikelijk dat dit 4 weken van tevoren gebeurde, maar door deze actie kregen ze wel veel meer aandacht.

Balenciaga schoenen heren voor de modebewuste man

Ook mannen willen een mode statement kunnen maken en dan kiezen zij vaak voor de Balenciaga schoenen heren. Deze zijn voorzien van een laagje luxe met een professionele en toch eigentijds design. Daarnaast zijn er ook veel vrijetijdsschoenen waarbij veel aandacht is gestoken in het design. Hiermee kun je dus toch wat losser overkomen, maar dan wel in stijl! Ook bezitten ze een grote collectie aan sportschoenen die lekker hoog zitten. Dit geeft nog meer draagcomfort en warmte in bijvoorbeeld de winterdagen. Daarnaast ademen de schoenen waardoor er minder vaak last is van zweetvoeten. Ook voor de mannen die iets minder op willen vallen is er een grote collectie aan casual schoenen. Hiermee laat je zien dat je merk bewust bent, maar je treed er niet echt de voorgrond mee op. Uit onderzoek blijkt dat mannen hier de laatste tijd ook steeds meer bezig zijn. Dit is dan ook een reden van Balenciaga om deze schoenencollectie uit te breiden., Dit hebben ze de afgelopen jaren dan ook met liefde gedaan.

Balenciaga schoenen voor vrouwen

De Balenciaga schoenen voor vrouwen zijn er in veel opvallende en felle kleuren. Hiermee maak je een outfit tot een feestje. Daarnaast is het model wat gebruikt wordt voor bijvoorbeeld de sneaker wat hoger als dat je standaard hebt. Dit zorgt voor een betere grip op de voeten en een ultieme draagkracht. Daarnaast is het ook nog een stijlvol want je hebt geen sokken meer nodig. Ook aan de zool kun je zien dat ze kiezen voor een eigentijdse draai waarbij het design op de voorgrond treedt. Wanneer je deze schoenen draagt zullen de mensen ook precies weten waar ze vandaan komen. Daarnaast hebben ze ook veel laarzen zoals de extra hoge modellen die tot boven de knie komen, maar ook de lage enkellaarzen kun je hier vinden. Als je op zoek bent naar een stijlvolle luxe schoen met een lekker hoge hak dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Waarom veel mensen voor deze schoenen kiezen

De Balenciaga schoenen zijn meer als schoenen alleen. Het is een merk met een sterk verleden wat ook belangrijk is in de hedendaagse modetrends. Zij waren de eerste die met revolutionaire kleding en schoenen kwamen. Dit gebeurd net na de Spaanse oorlog wanneer zij noodgedwongen naar Parijs moesten vertrekken. De bekendste modeontwerpers hebben al gewerkt voor dit merk sinds 1949. Dit is dan ook een reden dat veel mensen voor het merk kiezen. De namen van ontwerpers zijn niet de minste en dit imago blijft ook in stand. Precies om deze reden zijn de schoenen ook heel anders waardoor zij zichzelf onderscheiden op de markt. De eigentijdse ontwerpen met veel flair vallen goed in de smaak bij zowel de vrouwen als de mannen. Het is een merk wat veelal om deze reden wordt gedragen in combinatie met de bekendheid van het merk. Dit telt namelijk ook mee voor veel mensen.

Balenciaga schoenen de meester in de schoenenwereld

Balenciaga schoenen worden door Christian Dior ook wel de meester onder de schoenen genoemd. Dit komt doordat dit modemerk altijd de beste ontwerpers aan zich weet te binden. Hierdoor ontstaan de meest mooi en unieke ontwerpen die voor de echte modeliefhebber een must have zijn. Het is om die reden dan ook een duur merk. Echter houd dit de modebewuste man of vrouw niet tegen om tenminste 1 paar  van dit merk in hun kast te hebben. Elk jaar sta je weer versteld van de nieuwste en hipste designs. Op de modeshow in parijs zie je naast de schoenen ook unieke kleding. Dit is ideaal om te combineren met de prachtige schoenen. Daarnaast maken ze ook veel accessoires waardoor je een complete outfit kunt samenstellen van dit merk.

Mannen kiezen massaal voor de Balenciaga schoenen heren

Veel mannen kiezen voor de Balenciaga schoenen heren omdat zij een unieke schoen willen hebben. Daarnaast is het ook de ideale combinatie tussen zakelijk en vrije tijd. Je draagt als het ware een zakelijke schoen die voorzien is van een eigentijds ontwerp door een van de beroemde mode ontwerpers. Dit resulteert in een minder stijve houding waardoor je meer klanten aan je bedrijf kunt binden. Ook wordt er door celebrities gekozen voor  deze schoenen omdat zij altijd de show willen stelen.

Voordelen Balenciaga schoenen

Een van de grootste voordelen van de Balenciaga schoenen is dat je een schoen hebt waarvan het design uniek is. Veel modemerken durven zich niet te wagen aan de unieke designs die dit merk gebruikt. Daarnaast is het ook een feit dat ze het niet kunnen namaken omdat zij vaak de mode ontwerpers niet weten te binden. Door het sterke historische verhaal en de vrijheid die de ontwerpers krijgen ontstaat er een unieke schoen. Inmiddels is het een van de gewildste merken wereldwijd. Ook buiten Europa is dit merk sterk een naam aan het maken.

Het verhaal van Balenciaga gaat ver terug in de tijd. Dit controversiële en revolutionaire merk heeft hard moeten vechten om de naam op de markt te zetten. Dat werd gedaan door de sterke modeontwerpers die zij aan hun merken wisten te verbinden. Deze kregen alle vrijheid waardoor er unieke kleding en schoeisel ontstond. Veel andere merken hebben richtlijnen waarbinnen de ontwerper dient te werken. Dit is bij Balenciaga niet waardoor zij hun artistieke vrijheid behouden en een uniek product kunnen maken.

Recommandé

Laissez un commentaire

fr_FRFrench